Finn LEGO® Harry Potter hos ComputerSalg til de beste prisene

LEGO® Harry Potter

Gå inn i en verden av magi og fortryllende eventyr med LEGO® Harry Potter. Ta del i de actionfylte settene, enten du tilhører Gryffindor, Hufflepuff, Ravenclaw eller Slytherin. Opplev hvordan magiske skapninger, hekser og trollmenn kommer til liv med litt magi.
49 Produkter
Forrige
Side 1 af 2
Næste
 
Forrige
Side 1 af 2
Næste

De svært detaljerte LEGO® Harry Potter-modellene gir en berikende byggeopplevelse

Settene er perfekte som gaveideer til både barn og voksne fans som ønsker å flytte inn i Harry Potters trolldomsverden. Serien inneholder kjente scener og vakre bygninger, som er perfekte for visning eller lek. Velg mellom alt fra Galtvortekspressen til Hemmelighetskammeret og mange flere. Hvilken scene er din favoritt? Gå tilbake til skolen for hekseri og trolldom i miniskala. De svært detaljerte LEGO® Harry Potter-modellene gir en berikende byggeopplevelse fylt med referanser til Harry Potter-serien.

Settene kretser rundt hele den magiske historien som alle kjenner fra bøkene eller filmene. Skolen ble grunnlagt for at små trollmenn og hekser skulle læres deres magiske evner. Ved skolen ble det opprettet fire hybler for å dele elevene. Gryffindor for de modige og sterke, Hufflepuff for de lojale og modige, Ravenclaw for de intelligente og kunnskapsrike, Slytherin for de utspekulerte og viljesterke. For å dele elevene brukes Fordelingshatten, som kan lese dine tanker og evner når den er på hodet. På Galtvort kan du lære alt fra botanikk, astronomi, trylleformler, forsvar mot mørkets krefter og flukt.

Begynnelsen på LEGO® Harry Potter

Noen ting vokser du aldri fra deg. Og her mener vi LEGO® Harry Potter. Bøkene og filmene presenterte en helt ny verden der barn kunne kjempe mot det onde side om side. Begynnelsen på LEGO® Harry Potter startet med Harry Potter og De vises stein (sett nr. 4701). Her var tanken å lage et sett hvor barn selv kunne fordele elevene ved hjelp av et lykkehjul. Etter det tok det seg opp med flere og flere av de fantastiske settene. Nå har du muligheten til å samle alle de mindre settene og danne dine egne Galtvort.

"Plattform 9¾ - denne veien" Gå ombord på Galtvortekspressen og kjenn rushet gjennom landsbygda . Det ikoniske damplokomotivet som frakter deg til Galtvort fra King's Cross Station. Kom tett på autentiske detaljer når du bygger de mange settene fra LEGO® Harry Potter. Fly forbi Humlesnurrs kontor for en leksjon i Forsvar mot den mørke kunsten og gjør deg klar for kamper mot «du vet hvem». Eller hva med et spill Quidditch på en Nimbus 2000, kanskje du kan få med deg «The Golden Lightning». Men pass på at smasherne ikke slår deg av den flyvende kosten!