Kjøp LEGO® DUPLO til de beste prisene hos ComputerSalg.

LEGO® DUPLO

LEGO® DUPLO åpner en verden av muligheter for de minste. Settene gir små barn fra 18 måneder muligheten til å lære gjennom lek. Serien inneholder store blokker i de vakreste fargene, som gjør dem lettere å håndtere og montere. Med LEGO® DUPLO kan du utforske alt fra gårder, fornøyelsesparker, byggeplasser og mye mer.
117 Produkter
Forrige
Side 1 af 5
Næste
 
Forrige
Side 1 af 5
Næste

LEGO® DUPLO utvikler barns finmotorikk og skaper de beste rammene for kreativ lek.

Settene bringer en verden full av overraskelser til live og gir timevis med moro og underholdning. LEGO® DUPLO utvikler barns finmotorikk og skaper de beste rammene for kreativ lek. Serien kan settes sammen på uendelig mange måter for å støtte barnas naturlige lyst til å utforske og lære. Utforsk den prisbelønte appen fra LEGO® i et univers fullt av magi og opplevelser for livet. DUPLO® er intet mindre enn en glimrende måte å fremskynde utviklingsreisen til de minste barna.

I 1969 ble de første store LEGO® klossene lansert, som var beregnet på små barn. De var dobbelt så store som vanlige LEGO® klosser. Av dette kommer også navnet DUPLO®, som er en blanding av duplus (latin for dobbel) og LEGO®. Størrelsen gjorde dem også kompatible med originale LEGO® klosser. Du kan dermed kombinere DUPLO® og helt vanlige LEGO® klosser, og bringe flere aldersgrupper sammen for lek Størrelsen på klossene gjorde dem også tryggere, og dermed minimerte risikoen for kvelning DUPLO® går gjennom en lang rekke strenge sikkerhetskrav, som blant annet betyr full kontroll over produksjonen og en konstant øye for forbedring. Alt LEGO® testet av uavhengige laboratorier for å sikre at det oppfyller eller overgår alle sikkerhetskrav i alle land.

Læring gjennom lek er DNAet til DUPLO®.

I denne alderen utvikler barnas hjerner raskest. Her støtter DUPLO® viktig læring samtidig som du har det gøy. Som når de satte to klosser sammen for første gang og innser at de kan bygge alt de kan tenke seg. LEGO® DUPLO støtter konstant utvikling gjennom de mange settene, hvor kreasjonene blir større og barna finner nye måter å uttrykke seg på. DUPLO er delt inn i alderstrinn +ett og et halvt, 2+, 3+ og 4+, som sørger for at utfordringer vokser i takt med barnet. Det finnes et sett til barnet ditt, uansett interesse og alder. I DUPLO®-universet finner du også sett som er beregnet på å tas med i dusjen. Som noe helt nytt introduserte DUPLO® en rekke sett designet for badetid med mye moro. Settene er enkle å rengjøre og oppbevare til neste gang. Bare se dyretoget som flyter med en gyngeand, isbjørn og flodhest på skumtoppene.