Opplev kreativiteten med LEGO® Architecture hos ComputerSalg.

LEGO® Architecture

Utforsk en verden av bygg-det-selv-modeller som inneholder de vakreste monumentene, ikoniske skylines og historiske bygninger. LEGO® Architecture-settene er en serie kjente landemerker der du kan unnslippe hverdagens kjas og mas og reise tilbake i tid til barndommens bekymringsløse lek med LEGO®-klosser.
16 Produkter

LEGO® Architecture er en åpenbar gaveide

LEGO® Arkitektur tolker de mest ikoniske landemerkene rundt om i verden. Hva sier du for eksempel? å bygge den store pyramiden i Giza, Taj Mahal, Frihetsgudinnen eller Det hvite hus? Ta en tur tilbake i tid mens du bygger og viser de ferdige bygningene. Alle settene inkluderer detaljerte byggeinstruksjoner, slik at du bare kan la fantasien løpe løpsk mens du bygger. Nyt hver eneste detalj i de inspirerende settene mens du lager unike utstillingsstykker som vil legge til stil til hjemmet ditt i fremtiden.

Med LEGO® Architecture-settene kan du komme på nært hold, uansett om du har besøkt eller drømt om de mange bygningene. Ta en tur til Paris, Tokyo, Singapore, New York og mange andre steder. Utforsk drømmedestinasjonene dine som former livet ditt med uforglemmelige opplevelser og lar deg vise de imponerende landemerkene i stuen din. Med hvert sett får du et informasjonshefte med fakta om modellen, slik at du samtidig kan lære mer om akkurat ditt sett. LEGO® Architecture er en åpenbar gaveide for unge mennesker fra 13 år, hobbyentusiaster som har interesser innen reiser, historie, arkitektur og design.

LEGO® Architecture inspirerer og utfordrer deg til å utforske.

Settene er utrolig autentiske med alle de små detaljene. Zoom helt inn på London Eye eller ta den lange veien til toppen av Eiffeltårnet. Nyt en tur langs LEGO® Architecture Skyline Collection, som åpner dørene til de fascinerende byene fra hele verden. Modellene viser den vakreste arkitekturen på tvers av landegrensene og vekker til og med reiselysten. Settene bidrar til å senke stressnivået ditt stein for mur når du bygger utvalgte modeller fra hele verden. Serien handler om den bekymringsløse leken med LEGO®, som er både håndgripelig og å leve i. I 2008 kom de første settene fra LEGO® Architecture på gata. Først kom de to Chicago-klassikerne: Willis Tower og John Hancock Center, etterfulgt av Empire State Building og Seattles Space Needle. I 2011 gikk turen til Burj Khalifa i Dubai, som ble den første utgivelsen utenfor USA. Siden den gang har LEGO® Architecture tatt over Italia, Tyskland, Japan og mange andre steder. Det vil alltid være steder å utforske og inspirere med imponerende design. Hvor går turen videre?