Finn LEGO® Friends til de beste prisene hos ComputerSalg.

LEGO® Friends

Eventyr venter i Heartlake City med de fem nære vennene Olivia, Andrea, Emma, Mia og Stephanie. Spenning er i vente, uansett hva du drømmer om. Heartlake City er fylt med steder som barna kjenner igjen fra det virkelige liv. Bare se Emmas kunstskole, Kanalbåten, Badelandet og Heartlake Citys kjøpesenter
148 Produkter
Forrige
Side 1 af 6
Næste
 
Forrige
Side 1 af 6
Næste

Lag morsomme rollespill med de mange vakre settene fra LEGO® Friends

Utenfor byens støy kan du ri på hest og ta en tur til den økologiske gården med grønnsaker i alle størrelser og farger. Barn fra 6 år kan lage morsomme rollespill med de mange flotte settene fra LEGO® Friends, som samtidig styrker læring og utvikling. Et stort antall forskjellige scener finner sted basert på virkelige opplevelser. Se minifigurene komme til liv blant fantastiske bygninger, kule kjøretøy og søte dyr. Du kan til og med kombinere de forskjellige settene og dermed bygge ditt eget lille Friends-nabolag. Utforsk din egen lidenskap, enten det gjelder kunstneriske evner, skuespiller, interiørdesigner eller noe helt fjerde. Hvilket eventyr venter deg neste gang?

Bli inspirert med de mange LEGO® Friends-minifilmene og -videoene

De fem vennene i Heartlake City er alltid opptatt med å utforske blant seriens mange arrangementer. Uansett situasjon bruker de hver sin styrke og kreativitet på beste måte. Bli f.eks. pilot eller sanger for en dag. De kan være akkurat det du vil. Bli inspirert med de mange LEGO® Friends-minifilmene og videoene om livet i Heartlake City. Her får du også et innblikk i hobbyene og talentene til de fem hovedpersonene. Stephanie, som er sporty og en ekte lagspiller.

Hun er opptatt av all sport og elsker vennene sine like mye som løping eller sykling. Mia, som elsker naturen og bryr seg om alle dyr – spesielt hesten Bella. Hun er en campingentusiast ned til fingertuppene og virkelig en venn du kan lære av. Emma, ??som brenner for kreativitet og viser sine ferdigheter gjennom kunst. Det er ingen grenser for hennes fantasi og måte å løse utfordringer på. Andreas, som er den selvsikre scenekunstneren. Hun er utrolig hardtarbeidende og født til å stå på scenen. Oliva, som utvikler dingser og jobber i et laboratorium. Kunnskapen hennes hjelper hele Heartlake City.

Kalder alle fremtidens astronauter! Hop forbi Olivias romfartsakademi som inspirerer til endeløs lek og kunnskap om rommet. Gjør deg klar for ditt livs romeventyr med LEGO® Friends. Kast deg ut i den blå bølgen og svøm med delfiner hele dagen. Nyt øyeblikket på stranden ved surferhuset og ta en is på vei hjem. Enten du er nybegynner eller mer erfaren, kan du enkelt finne et sett som passer dine preferanser.