Finn LEGO® Ideas til de beste prisene hos ComputerSalg.

LEGO® Ideas

LEGO® Ideas inviterer fans til å sende inn byggene sine for en sjanse til å bli et fremtidig LEGO®-sett. Settene er inspirert av fanbygg lastet opp til LEGO® Ideas-nettstedet. Her stemmer fansen på dem, hvoretter de forvandles til offisielle sett.
23 Produkter

Med LEGO® Ideas går drømmer i oppfyllelse.

Utforsk det villeste universet blant realistiske modeller som reflekterer alle mulige interesser. Her utfordres voksne byggere blant avanserte design og teknikker. Modellene er opplagte som utstillingsmodeller og inneholder mange detaljer som vil se bra ut som en del av en unik kolleksjon. LEGO® Ideas er åpenbare gaveideer for unge fra 13 år og voksne byggere som ønsker en større utfordring og mer avansert design. Med LEGO® Ideas går drømmer i oppfyllelse.

LEGO® Ideas ble lansert tilbake i 2014 som en måte å komme enda nærmere voksne fans og byggere på. På den tiden måtte fandesignere være minst 18 år eller eldre for å få tilgang til plattformen og sende inn nye ideer for kommende produkter. I begynnelsen måtte en idé bare samle 1000 stemmer for å bli vurdert av LEGO®. Etter hvert som plattformen ble større ble alderskravet senket fra 18 til 13 år, men de innsendte ideene måtte nå skrape sammen 10.000 stemmer. LEGO® Ideas har vært revolusjonerende på mange måter, og brakt utrolig mange vakre sett til verden. Her kan blant annet nevnes Flaskeskip (92177), Trehytte, Central Perk, Dinosaurfossiler, Flygel (21323), Ole Brumm, Skrivemaskin og Home Alone (21330).

LEGO® Ideas samler fans fra hele verden for å dele sine beste ideer.

Du kan enkelt og enkelt bli med i LEGO® Ideas-fellesskapet og selv utforske en verden av lidenskapelige LEGO®-fans som alle deler den samme kreativiteten. Er du for eksempel glad i musikk? Da vil du elske LEGO® Ideas modellsettet Flygel (21323), som inneholder den mest avanserte klossversjonen av et flygel. Du kan til og med spille musikk selv, eller aktivere motoren og la flygelet spille for deg. Nyt en pause og lag ditt eget musikalske mesterverk. Eller hva med en romrakett som er over 100 cm lang med LEGO® Ideas modellsett NASA Apollo Saturn V. Modellen er spekket med flotte detaljer og er en åpenbar utstillingsgjenstand. Det vil garantert gjøre et stort inntrykk uansett hvor du viser det. Du kan også finne mange andre LEGO® Ideas-sett på nettstedet vårt og utforske noen av tidenes største klassikere.