Hos ComputerSalg finner du alltid LEGO® City til de beste prisene
Kjøp dine julegaver trygt 🎁
ALLTID 90 dagers returrett på privat kjøp Les mer
Tilpass utvalget Nullstill
Generelt / Underkategori
Generelt / Min. alder
Generelt / Type/tema
Generelt / Kjønn
Lego_Occasion
LegoNew
Generelt / Ant. deler
Størrelser og vekt / Høyde
Størrelser og vekt / Dybde
Størrelser og vekt / Lengde

LEGO® City

Tenk om det var et sted hvor enhver lidenskap og idé ble ønsket velkommen. Et slikt sted finnes, og det heter LEGO® City. Utforsk den travle byen fylt med spennende kjøretøy, karakterer og mange forskjellige bygninger. Hva med for eksempel å være brannmann for en dag? Du vet aldri hva som er rundt hjørnet i LEGO® City.
160 Produkter
Forrige
Side 1 af 7
Næste
 
Forrige
Side 1 af 7
Næste

Med LEGO® City kan du bli ordfører!

Bygg den store politistasjonen slik at du kan holde styr på de mange skurkene og slukke branner med beste brannmenn i byen. Gi byen din ekstra liv med de mange togsettene som kan bringe byfolk rundt til de mange små stasjonene. Med LEGO® City kan du bli ordfører i din egen by, og helt bestemme infrastrukturen og hvilke bygninger du vil ha hvor. LEGO® Builder-appen kan zoome inn på 3D-instruksjoner for de mange settene, som hjelper byggeopplevelsen og gjør den enda mer leken. La oss komme i gang med de mange fantasifulle settene og lage din egen lille by hvor du er hovedpersonen. Du har ansvaret for fremtiden i LEGO® City.

LEGO City 60304 Veiplater tar fantasifull lek til nye høyder.

Med veiheller fra LEGO® City kan du lage ditt eget veinett og koble sammen bygningene dine. Du kan enkelt plassere veiplatene dit du vil og flytte dem hvis du trenger å utvide byen senere . Legg til realistiske trafikklys, veiskilt, fartshumper og fotgjengerfelt og se byen din plutselig ta av. Når det blir mørkt, tennes lyset i gatelysene, som er lysende blokker som skaper trygghet for innbyggerne i byen din. LEGO City 60304 Veiplater tar fantasifull lek til nye høyder og gir en realistisk bakgrunn for byen din. Legg merke til det lille ikonet "Vegskilt inkludert" på esken neste gang du kjøper LEGO® City. I disse boksene finner du elementer for enkelt å koble byen din til det nye settet.

Med LEGO® City er det garantert action for pengene.

Neste tog går om 5 minutter! Sørg for at alle passasjerer er om bord og at toget er klart for avgang. Med lynets hastighet skyter toget gjennom landskapet til neste stasjon i byen din. Lekemulighetene er uendelige. Du må bare være klar, for i LEGO® City er det garantert action for pengene. Politiet melder også om et ran i banken. Skynd deg til politistasjonen hvor de første politiet kjører av gårde med skrikende dekk. Hvem blir dagens helt?