Kjøp Philips Hue lamper | Smart belysning | ComputerSalg
Kjøp dine julegaver trygt 🎁
ALLTID 90 dagers returrett på privat kjøp Les mer

Philips Hue lampe – Smart belysning for hjemmet

Når vi står opp om morgenen, foretrekker de fleste et sterkt lys som vekker kroppen og hjernen. Når vi leser en bok etter jobb, trenger vi dempet belysning som er beroligende for øynene. Når vi spiller musikk på høyttaleren og samles til brettspill om kvelden, gir gyllent lys følelsen av hygge, sosialt samvær og avslapning.

Lys spiller en viktig rolle i alles hverdag, og med en Philips Hue lampe får du full kontroll over belysningen i hjemmet. Å ja, og det gjør heller ikke noe at din nye Philips Hue lampe kommer i et deilig rent design som er en fryd for øyet.
198 Produkter
Forrige
Side 1 af 8
Næste
 
Forrige
Side 1 af 8
Næste


Koble Philips Hue gulvlampen til Philips Hue taklampen

Det krever ikke lang IT-utdanning for å få Philips Hue-lampene til å spille sammen. Du trenger bare å sette opp en kontrollboks, kalt Hue Bridge, som gjør det mulig å koble Philips-enhetene dine til hverandre så vel som smarttelefonen din. Når Hue Bridge er koblet til ruteren din og du har lastet ned appen til smarttelefonen, er det enkelt å oppnå ønsket stemning i hjemmet. For eksempel kobler appen din Philips Hue-gulvlampen til Philips Hue taklampe, og på den måten har du full kontroll over lysstyrke og farger i hele huset.

Smart belysning skaper et trygt hjem med mye velvære

En Philips Hue-lampe er ikke bare estetisk tiltalende, men bidrar også til en sunnere og tryggere hverdag. Du trenger ikke være hjemme for å styre Smart Lighting, og det er faktisk mulig å slå på f.eks. din Philips Hue gulvlampe eksternt via appen. Dette er smart når du ikke er hjemme om kvelden, da lyset kan skremme bort potensielle innbruddstyver.

I tillegg til sikkerhet gir en Philips Hue-lampe også velvære når du er hjemme. I de mørkere månedene får ikke kroppen den nødvendige mengden naturlig lys, noe som gir hjernen et lavere energinivå. Når solen står opp sent og går ned tidlig, setter den kroppens naturlige rytme ut av balanse. Philips Hue-lampene kan stilles inn slik at de gir et klart og sterkt lys om morgenen, og en mer gyllen, dempet belysning før leggetid.

Hvilken Philips Hue lampe oppfyller dine behov?

Vi har et bredt utvalg av Philips Hue-lamper, og det er viktig at du finner det produktet som best dekker dine behov. Du må derfor ta hensyn til rommets planløsning og størrelse før du investerer i Smart Lighting.

Vi anbefaler at du alltid leser spesifikasjonene på våre Philips Hue lamper slik at du får det riktige produktet for ditt hjem. Hvis du trenger ytterligere veiledning, kundestøtten vår er klar til å hjelpe 24/7.

Vi har imidlertid tillatt oss å svare på de oftest stilte spørsmålene nedenfor:

Er Philips Hue energisparende?

Det er klart at når du bruker lys bruker du også energi. Philips Hue har imidlertid vist seg å være mer energibesparende enn de aller fleste andre Smart Lighting. Dette skyldes den intelligente Zigbee-teknologien, som gir full kontroll over hele lysnivået i huset.

Kan Philips Hue brukes utendørs?

Ja, Philips Hue kan også brukes utendørs. Også her har du muligheten til å bruke Smart Lighting, hvor du kan stille inn lampene til f.eks. å slå på når du kommer hjem om kvelden.

Hvor lenge varer Philips Hue?

I dag varer en Philips Hue-pære i snitt 25.000 timer, noe som er betydelig lenger enn f.eks. en lyspære. Avhengig av hvor ofte lampene dine er slått på, vil en pære vare i opptil 25 år. En Philips Hue-pære må derfor skiftes sjeldnere enn de fleste andre løsninger.