Basseng for hagen | Se vårt store utvalg her | ComputerSalg

Basseng til hagen - litt ekstra luksus i hjemmet

Er du en vannhund som elsker å plaske rundt med vannpistoler og badeballer? Eller er du flyteren som bare trenger å kjøle deg ned og en kald øl når sommervarmen slår til? Uansett hvilken type du er, har du muligheten til å bringe litt ekstra luksus inn i hverdagen med basseng i hagen.

Et basseng er ikke bare avkjølende, men gir moro og spill samt avslapning i selskap med familie og venner. Og så er den perfekt for dagene når du fyrer opp grill og solen skinner på en skyfri himmel.
360 Produkter
Forrige
Side 1 af 15
Næste
 
Forrige
Side 1 af 15
Næste

Ta en dukkert etter jobb i det nye frittstående hagebassenget ditt

Et basseng i hagen trenger ikke være et stort prosjekt hvor det må graves et stort permanent hull. Investerer du i et frittstående basseng er det enkelt å sette opp og ta ned igjen, og du trenger ikke bekymre deg for robustheten. F.eks. kommer vår vårt frittstående basseng i tredesign med sterk stålramme og solide ben som skaper solid stabilitet.

Det er herlig å ta en hel dag hvor du kan nyte været i hagen og ta en dukkert i bassenget. Har du et frittstående basseng i hagen, trenger du ikke begrense det til fridager – du kan enkelt ta en rask svømmetur før eller etter jobb.

Hva er det beste bassenget for hagen?

Det beste bassenget for hagen er det som best oppfyller dine ønsker. Hvis du foretrekker å slappe av i vannet, bør du vurdere et rundt basseng. Den runde kanten gir bedre komfort for ryggen, og formen gir mer plass til samtaler mens du blir nedkjølt. Hvis du derimot er interessert i å plaske og leke i vannet, er en kvadratisk basseng kanskje mer relevant. Formen inviterer til ballspill, og det er lettere å dykke under vann eller svømme korte turer.

Før du kjøper bør du derfor vurdere budsjettet, bruksformålet og plassen du har tilgjengelig i hagen. Vi anbefaler at du alltid leser spesifikasjonene på våre bassenger for hagen, slik at du får det riktige produktet til ditt hjem. Det er viktig for oss at du finner det rette bassenget for hagen, og det er derfor vår 24/7 kundeservice er alltid klar til å hjelpe deg med kjøpet.

Vi har imidlertid tillatt oss å svare på de oftest stilte spørsmålene nedenfor:

Hvor mye koster det å ha et basseng i hagen?

Det er ulike kostnader som du må ta hensyn til når du har basseng i hagen. Strøm til pumpen og avgifter for avløpsvann er eksempler på utgifter. I tillegg varierer vannprisen avhengig av hvor du bor. Men la oss ta et eksempel på prisen hvis vann koster 17,34 kr/m3 der du bor. Vi gjør oppmerksom på at eksemplet er veiledende og ikke inkluderer avgifter, strøm og andre mulige utgifter.

25.000 L - 433,5 DKK/mnd
15.000 L - 260,1 DKK/mnd
9.000 L - 156 DKK/mnd
5 000 L - 86,7 DKK/mnd
1000 L - 17,34 DKK/mnd

Hvor ofte bør du skifte vann i bassenget?

Hvor ofte du må skifte vann i bassenget avhenger av størrelsen og hvor ofte det brukes. Med et lite basseng kan du skifte vannet ofte da kostnadene for vann ikke er så store. Med større bassenger kan du opprettholde renheten i vannet uten å måtte skifte det for ofte. Her er 5 tips for å holde vannet rent og hygienisk i et større hagebasseng:

  1. Dyr – Unngå å la hunden bade i bassenget. Ja, det kan være veldig fint, men hundene avgir mye bakterier og krever derfor mer vedlikehold.
  2. Dekk til bassenget– Det er en god idé å dekke til bassenget når det ikke er i bruk. Insekter, blader og fugleskitt kan ha en veldig negativ innvirkning på hygienen til vannet.
  3. Klor – Klor er en god måte å desinfisere vannet på hvis du har et større basseng. Her må du holde øye med PH-verdien, som helst skal være nøytral mellom 7,0 - 7,4. Kjøp PH-strips for å måle verdien for å sikre en sunn balanse.
  4. Filter og pumpe – Kjøp basseng til hagen hvor det er mulig å bruke filter og pumpe. Det hjelper med det daglige vedlikeholdet av skitt og skitt. Husk å rengjøre filteret regelmessig.
  5. Kjærlighet – Gi bassenget mye kjærlighet. Jo mer du tar vare på den, jo flere herlige sommerdager kan du nyte med familie og venner i vannet.