Kjøp etikettskriver | Stort utvalg | ComputerSalg

Etikettskriver – gjør det enkelt og enkelt

Uansett om det er til privat eller profesjonelt bruk, gjør en etikettskriver det utrolig enkelt å skrive ut ulike etiketter. Har du vært i en situasjon der du måtte innom den lokale bibliotekskriveren, og deretter klippe og lime en fraktetikett på en pakke før sending? Eller kanskje du har stått rundt med en alkoholtusj og håpløst forsøkt å kategorisere kassene med verktøy i garasjen? Det kan være litt hodepine, og med en etikettskriver slipper du alt trøbbelet.

Vi har etikettskrivere med bluetooth, i farger, med display og mange andre alternativer. Felles for dem alle er at de er enkle å bruke og gjør små oppgaver enklere for deg.
307 Produkter
Forrige
Side 1 af 13
Næste
 
Forrige
Side 1 af 13
Næste
Er du en rot som alltid har problemer med å finne tingene dine? Da vil en Brother etikettskriver utvilsomt gagne hverdagen din, og bidra til å sette struktur i hjemmet eller kontoret. Er du en ordensmenneske som trives best med ordnede rammer, så vil du elske å kategorisere med en Dymo etikettskriver. Uansett hvilken type du er, vil du aldri gå galt i byen med Brother og Dymo.

Koble den nye etikettskriveren til smarttelefonen eller bærbar PC

Det finnes mange ulike løsninger når du skal velge din nye etikettskriver – derfor er det enkelt å finne den som dekker dine behov. Hvis du vil ha en rask løsning for enkle etiketter, bør du velge en Dymo-etikettskriver med display . Her trenger du ikke koble til annen teknologi, men kan skrive ut direkte fra maskinen. Hvis du trenger flere designalternativer, vil en Brother-etikettskriver med bluetooth garantert tilfredsstille dine behov. Maskinen kobles til smarttelefonen din, hvor du kan designe og skrive ut direkte fra den gratis Design&Print-appen. Hvis etikettskriveren din er til kommersiell bruk, kan en Brother-etikettskriver med USB-tilkobling være mer relevant . Her kan du skrive ut fraktetiketter, strekkoder og mye mer direkte fra datamaskinen.

Som du kan høre er det mange løsninger når du skal velge din nye etikettskriver – og det er viktig for oss at du finner den rette. Derfor er vår 24/7 kundestøtte alltid klar til å hjelpe hvis du trenger veiledning før, under og etter kjøpet.

Vi anbefaler også at du alltid leser spesifikasjonene på våre etikettskrivere slik at du får riktig produkt hjem.

Hvilken etikettskriver bør jeg velge?

Det avhenger bl.a. bruk, mengden plass og budsjettet ditt. Både Dymo og Brother har mange varianter som dekker ethvert behov. Enten det er enkle utskrifter eller mer sofistikerte etiketter, vil du ikke gå galt i byen med disse to merkene. Før du kjøper, bør du stille deg selv følgende spørsmål:

  1. Budsjett – hvor mye penger vil jeg bruke på en etikettskriver
  2. Teknologi – skal den kunne kobles til smarttelefonen, datamaskinen eller foretrekker jeg en etikettskriver med skjerm?
  3. Plass – hvor mye plass har jeg tilgjengelig hjemme eller på kontoret?
  4. Fleksibilitet – skal etikettskriveren min være enkel å transportere, eller foretrekker jeg at den er mer stasjonær?
  5. Formål med bruk – bør jeg bruke etikettskriveren min til enkle etiketter, eller bør den ha mer avanserte funksjoner?
  6. Formål med bruk – bør jeg bruke etikettskriveren min til enkle etiketter, eller bør den ha mer avanserte funksjoner?
  7. Design – hvilke designalternativer vil jeg ha? Og skal etikettskriveren min kunne lage fargede etiketter?
Når du har svart på disse spørsmålene, er du ett skritt nærmere å velge riktig etikettskriver for dine spesifikke behov.