Oppblåsbart spa | Finn ditt nye boblebad her | ComputerSalg

Oppblåsbart spa – Bli varm i de kalde månedene!

Du kjenner de dagene da det føles som om solen aldri står opp og du aldri blir varm etter å ha reist deg? Dessverre finnes det en del slike dager i Danmark, men heldigvis finnes det noen enkle løsninger. Du kan løpe en tur og ta 100 armhevinger og du bør nok bli varm. Eller du kan investere i en oppblåsbart spa som du kan hoppe inn i når du som mest trenger litt varme og luksus i hverdagen.

Det er noe meditativt ved å sitte i en badestamp, og i tillegg til varme gir det også en herlig avspenning for kropp og sinn. Spesielt i de kalde vintermånedene, når du kommer hjem etter en travel dag på jobben.
33 Produkter
Forrige
Side 1 af 2
Næste
 
Forrige
Side 1 af 2
Næste

Et oppblåsbart spa er bra for helsen og sinnet

Når det er kaldt har vi en tendens til å trekke skuldrene opp rundt ørene. Dette kan gi spenninger i rygg, nakke og skuldre, som på sikt også kan gi hodepine. Det er mange helsemessige grunner til at du bør investere i et oppblåsbart spa:

 1. Kroppen slapper mer av og et boblebad kan bidra til å forhindre spenninger.
 2. Et spa reduserer stress, ettersom det varme vannet utløser velværehormoner i hjernen.
 3. Et oppblåsbart spa skaper bedre blodgjennomstrømning i kroppen.
 4. Det varme vannet slapper av kroppen, og hvis du tar deg en tur til boblebadet ditt etter jobb, vil du sove lettere og bedre.
 5. En tur til et spa gir deg muligheten til å tenke på dagens gang. I stedet for å sette seg ned foran fjernsynet, har hjernen godt av å tenke på dagens hendelser. Det kan ha en beroligende effekt på sinnet.

Hvilket er det beste oppblåsbare spaet for meg?

Å velge et oppblåsbart spa er ingen stor vitenskap, men du må selvfølgelig gjøre deg noen vurderinger før du kjøper. Mengden plass, budsjett og bruksformål er avgjørende for hvilket oppblåsbart spa som er best for deg. Et Lay-Z-Spa Maldives kan romme for 7 personer, og har samtidig et bredt spekter av funksjoner som LED-lys i ulike farger og utvidet luftboblemassasjesystem. På den annen side krever det mer plass, og koster også mer enn f.eks. et Lay-Z-Spa Helsinki med plass til 2-4 personer. I tillegg må du vurdere om et firkantet spa passer best i hagen, eller om et rundt spa er bedre for din situasjon.

Les alltid spesifikasjonene på produktet før du kjøper ditt nye oppblåsbare spa. Hvis du trenger ytterligere veiledning, er vår 24/7 kundestøtte alltid klar til å hjelpe deg før, under og etter ditt kjøp.

Nedenfor kan du lese de vanligste spørsmålene vi får:

Hvor mye koster det å varme opp et oppblåsbart spa?

Når du skal varme opp et oppblåsbart spa, må du ta hensyn til strøm- og vannpriser. Strømprisene svinger fra dag til dag, og det er derfor vanskelig å gi et presist tilbud på dette. Det anbefales imidlertid å varme opp tidene på døgnet da prisene er lavest. Vannprisene varierer også avhengig av hvor du bor, men hvis vi tar utgangspunkt i en pris på DKK 17,34/m3, gir følgende en ide om kostnadene:

5 000 L - 86,7 kr/mnd
3000 L - 52,0 kr/mnd
1000 L - 17,35 kr/mnd
500 L - 8,7 kr/mnd

Gode råd for et oppblåsbart spa

Slik holder du energinivået nede:
 1. Dekk til spaet med et fryseskjold når det ikke er i bruk.
 2. Spaet holder bedre på varmen hvis det står på en isolert overflate
 3. Finn et sted i ly for vinden. Når det blåser, krever det mer energi å varme opp vannet.
 4. Senk temperaturen på vannet når boblebadet ikke er i bruk.
Slik vedlikeholder du ditt oppblåsbare spa:
 1. Bruk desinfeksjonsmidler for å redusere mengden virus og bakterier.
 2. Rengjør filteret regelmessig slik at det yter best
 3. Sørg for å ha en nøytral pH-verdi (mellom 7,0-7,4).

Kan det oppblåsbare spaet stå ute om vinteren?

Ja, et oppblåsbart spa er laget for å stå ute om vinteren. Det er en god idé å plassere boblebadet på en isolert overflate og bruke et fryseskjold. Dette forhindrer at vannet fryser når det er skikkelig kaldt. Et boblebad er flott for de kalde månedene, men hvis du trenger å kjøle deg ned når det er varmt, bør du se vårt utvalg av bassenger for hagen her.