Kjøp kjøkkenmaskiner | Enklere matlaging | ComputerSalg

kjøkkenmaskiner – gjør hverdagen enklere

Jeg vil ha en kjøkkenmaskin! De fleste kjenner til det brennende ønske om å få en så smart ny kjøkkenmaskin i julegave. Og de som har prøvd å jobbe med multifunksjonsverktøyet vet også nøyaktig hvorfor en kjøkkenmaskin er en god investering.

Du sparer både tid og plass når din nye kjøkkenhjelper skjærer, skreller, elter, pisker og skjærer løs. Med andre ord, en kjøkkenmaskin gjør kjøkkenarbeidet betydelig enklere og mer effektivt. Og det har forresten skjedd utrolig mye med kvaliteten på kjøkkenutstyr siden den glade julaften i 1991, da Gertrud Sand endelig fikk sin kjøkkenmaskin.
428 Produkter
Forrige
Side 1 af 18
Næste
 
Forrige
Side 1 af 18
Næste


Kjøp den beste kjøkkenmaskinen og få mer tid til all moroa

I en travel hverdag kan det være vanskelig å få til alt. Etter jobb skal barna hentes, handles, mat skal lages, spises og plutselig er det leggetid. Med en kjøkkenmaskin sparer du tid på matlagingen og får mer tid til sosialt samvær med familie og venner.

La kjøkkenhjelperen hakke grønnsakene mens du fyller oppvaskmaskinen eller få noe godt til ganen i vinkjøleskap. Når maten lages er det mer energi til å høre om partnerens arbeidshverdag eller barnas opplevelser i barnehagen.

Er en Kenwood- eller Bosch kjøkkenmaskin best for deg?

Hos Computersalg er kvaliteten på våre kjøkkenapparater alltid i høysetet. Samtidig er det viktig for oss at du kjøper akkurat den kjøkkenmaskinen som best dekker dine behov. Om en kjøkkenmaskin fra Bosch, Kenwood eller et helt tredje merke passer deg best avhenger helt av hvordan og hvor mye du skal bruke den.

Det er lurt å velge din kjøkkenmaskin basert på f.eks. kraften til motoren og kapasiteten til bollen. Hvis du er en stor familie, hvor større måltider ofte må tilberedes, kan denne Kenwood kjøkkenmaskinen være passer best til dine behov. Den kommer med 1000W motor og en stor 3 liters bolle, som gir både råstyrke og mulighet til å tilberede større mengder ingredienser. Hvis du er et par eller en liten husstand, kan denne Bosch kjøkkenmaskin være mer egnet. Med 800W motor og 2,3 liters bolle har den fortsatt mye kraft, men tar mindre plass på kjøkkenbordet.

Vi anbefaler at du alltid leser spesifikasjonene til våre kjøkkenmaskiner før du kjøper – på den måten sikrer vi at du får akkurat den kjøkkenmaskinen som dekker dine behov. Hvis du trenger ytterligere veiledning, kundestøtten vår er klar til å hjelpe 24/7..

Vi har imidlertid tillatt oss å svare på de oftest stilte spørsmålene nedenfor:

Hva bruker du en kjøkkenmaskin til?

Du kan bruke kjøkkenmaskinen til alt som kan skjæres i skiver, rives, hakkes, røres, piskes og eltes. Foodprosessoren er utvilsomt kjøkkenets mest multifunksjonelle maskin, uansett om middagen er hjemmelaget hummus med brød eller kjøttkaker med grønnsaksstaver.

Hva er forskjellen mellom en kjøkkenmaskin og en blender?

Kort sagt, en foodprosessor kan alt en blender kan – pluss mye mer. En blender er perfekt for for eksempel smoothies eller supper, mens den kommer til kort når det kommer til tørre ingredienser. kjøkkenmaskinen på sin side takler de aller fleste hakke-, skjære- og piskeoppgaver og er derfor klart mer funksjonell på kjøkkenet.

Hvilken foodprosessor bør jeg velge?

En god kjøkkenmaskin er en praktisk kjøkkenmaskin. I tillegg til å være god til å skjære, hakke, elte og blande, skal den også være stillegående, lett å rengjøre og slitesterk. I tillegg anbefales det at du velger en motoreffekt og kapasitet som passer din situasjon. En kraftigere motor er mer effektiv og kan håndtere store oppgaver, men tar også mer plass på kjøkkenet.