Integrert oppvaskmaskin | Kjøp her | ComputerSalg

Integrert oppvaskmaskin for et stilig kjøkken

En oppvaskmaskin gjør hverdagen din enklere, og det er flott å kunne kaste alt av bestikk, tallerkener og glass i maskinen etter middagen. Følelsen av å sette noe skittent inn og ut kommer en skinnende tallerken er bare veldig deilig. Dessverre kan maskinen være en torn i øyet på resten av kjøkkenet, og her kommer en integrert oppvaskmaskin til unnsetning.

En integrert oppvaskmaskin klarer fortsatt de praktiske oppgavene, men kan derimot tilpasses kjøkkenets overordnede utforming. Det er praktisk, deilig og stilig.
364 Produkter
Forrige
Side 1 af 15
Næste
 
Forrige
Side 1 af 15
Næste

Koble den integrerte oppvaskmaskinen til WiFi – det er smart!

For bare noen få år siden var oppvaskmaskinen betydelig mindre fleksibel enn den er i dag. Som for eksempel Smart belysning, kan flere av våre integrerte oppvaskmaskiner kobles til WiFi og fjernstyres med smarttelefonen din . Velger du en integrert oppvaskmaskin fra Siemens eller Bosch, du kan starte den hvor som helst når som helst. Og det er smart av flere grunner.

Du kan planlegge når oppvaskmaskinen skal være ferdig, for eksempel når du kommer hjem fra jobb eller sportsaktiviteter. I tider med høye energipriser kan du starte den på de tidene av døgnet da prisene er lavest – derfor vil du spare penger i det lange løp hvis du har en integrert oppvaskmaskin med Home Connect.

Vil du vite mer om de mange forskjellige fordelene og funksjonene til oppvaskmaskiner fra Bosch, Siemens & Neff, kan du lese mer her.

Integrert oppvaskmaskin best i test

Vi har et bredt utvalg av maskiner fra Bosch, Siemens og Electrolux, og blant vårt utvalg har vi flere testvinnere. Basert på 3 790 anmeldelser er Bosch Serie 4 SMH4HCX48E vurdert som den beste integrerte oppvaskmaskinen - i et tett løp med Siemens IQ500 SN65ZX49CE a>.

Det viktigste er likevel at du kjøper den oppvaskmaskinen som passer best for ditt budsjett, din interiørdesign og bruksformål. Det er derfor vår
24/7 kundestøtte er klar til å veilede deg før, under og etter kjøpet . Videre anbefaler vi alltid at du leser spesifikasjonene før du kjøper din nye integrerte oppvaskmaskin.

Vi har imidlertid tillatt oss å svare på de oftest stilte spørsmålene nedenfor:

Hva betyr integrert oppvaskmaskin?

En integrert oppvaskmaskin leveres uten topp, sidepaneler og front. Derfor har du muligheten til selv å sette på en frontplate som passer inn i resten av kjøkkenet. Av den grunn er maskinen din bedre integrert i resten av rommet, og fremstår mer stilig enn en frittstående oppvaskmaskin.

Kan du installere en oppvaskmaskin selv?

Har du erfaring med strøm- og vanntilkobling kan det være en enkel sak å installere oppvaskmaskin selv. Det er helt lovlig, men det anbefales at du har eller får en god forståelse av monteringsprosessen på forhånd. Hvis du ikke har mot til å gjøre det selv, bør du kontakte en rørlegger som kan hjelpe deg med å installere din nye oppvaskmaskin.

Hva bør du være oppmerksom på når du kjøper en oppvaskmaskin?

Når du kjøper en integrert oppvaskmaskin, må du være spesielt oppmerksom på om målene passer inn på kjøkkenet ditt. Det er en veldig uheldig situasjon om den er for stor eller for liten. Du bør også vurdere om du ønsker en Smart oppvaskmaskin som kan kobles til WiFi og din smarttelefon. I tillegg er det lurt å undersøke hvor høyt støynivå maskinen har, samt hvor mye strøm den krever. En støyende maskin kan være en frustrasjon hvis den må gå om natten.

De nye EU-energimerkene går fra A til G, der maskiner med energimerke A er mest energivennlige og G selvfølgelig minst. Jo mer du bruker oppvaskmaskinen, jo mer bør du fokusere på energiforbruket.