Varen er på fjernlager, leveringstiden er 4-6 hverdager. Mere info
Frakt 75,00 - Bring - Hentes på Posten.
Se alle alternativer
Bring - Hentes på Posten
75,00
Bring - Fleksibel hjemlevering - Levering til døren (om kvelden i større byer)
199,00
NOK
126,00
eksklusiv MVA 100,80
Totalt inkl. frakt
201,00
Denne funksjonen krever at man er logget inn. Opprett en bruker og liste systemet for å holde styr på fremtidige kjøp eller ønskelister. Opprett bruker Login
In this book, Simon Wrisberg examines the unique beer styles of Denmark. The period is between 1850 and 1950 is considered the golden age of brewing, with many styles of beer, both top- and bottom fermented, brewed the traditional way. The book explains in detail how you can brew your own: old beer, ship's beer, white beer, bitter beer, double beer, lager and Danish pilsner. It shows you how to ferment and lager your beer, and how best to serve your brews from the cask. The book is richly illustrated and describes Danish hop growing, forgotten varieties of malt and the evolution from an agricultural to and industrial society, all presented from a historical perspective.
Undertitel
Including recipes for forgotten beer styles
Forfatter
Simon Wrisberg
Sprog
Engelsk
Sideantal
154
Indbinding
Indbundet
Udgave
1
Forlag
Forlaget Bog
Tema gruppe(r)
Mad og drikke: øl,Mad og drikke osv.,Mad og drikke: alkoholiske drikkevarer,Mad og drikke: alkoholfrie drikkevarer,Industrialisering og industrihistorie
ISBN10
8799644959
ISBN13
9788799644957
Produktet har følgende varenummer i vårt system:
EAN:
9788799644957
SKU:
9788799644957
Hvorfor oplever jeg at den umiddelbart samme vare findes på forskellige varenumre?
Producenterne udgiver ofte den samme vare med forskellige varenumre, typisk handler det udelukkende om forskellige versioner af emballagen. Eksempelvis kan emballagen være målrettet forskellige lande.
Vi forsøger bedst muligt at samle varerne, men det kan opleves at den samme vare figurerer på forskellige varenumre i vores system.