Varen er på fjernlager, leveringstiden er 4-6 hverdager. Mere info
Frakt 75,00 - Bring - Hentes på Posten.
Se alle alternativer
Bring - Hentes på Posten
75,00
Bring - Fleksibel hjemlevering - Levering til døren (om kvelden i større byer)
199,00
NOK
713,00
eksklusiv MVA 570,40
Totalt inkl. frakt
788,00
Denne funksjonen krever at man er logget inn. Opprett en bruker og liste systemet for å holde styr på fremtidige kjøp eller ønskelister. Opprett bruker Login
The book looks at key economic terms and consists of 4 main chapters: 1. Financial Statement and Analysis 2. Optimization of Price and Demand 3. Budgeting 4. Investments and Financing Furthermore there is an introduction to the hotel, restaurant and tourist industry. The book is aimed at the students at the AP programme in Service, Hospitality and Tourism. Cases and examples from the trade are linked to the general theories of economics as well as some key figures and theories specific for this sector of trade. This is a translation of the book: Økonomi for serviceøkonomer – Økonomistyring i praksis
Forfatter
Annette Vangstrup;Gry Asnæs
Sprog
Dansk
Sideantal
232
Indbinding
Ukendt
Udgave
3
Forlag
Akademisk Forlag
ISBN10
8750060511
ISBN13
9788750060512
Produktet har følgende varenummer i vårt system:
SKU:
9788750060512
EAN:
9788750060512
Hvorfor oplever jeg at den umiddelbart samme vare findes på forskellige varenumre?
Producenterne udgiver ofte den samme vare med forskellige varenumre, typisk handler det udelukkende om forskellige versioner af emballagen. Eksempelvis kan emballagen være målrettet forskellige lande.
Vi forsøger bedst muligt at samle varerne, men det kan opleves at den samme vare figurerer på forskellige varenumre i vores system.