ComputerSalg.no : Logitech Powerplay - Musladepute

Logitech Powerplay - Musladepute

Varenr.: [3655997] | Producent: Logitech | Model-nr.: 943-000110 | EAN: 5099206074576

Varen er ikke på lager.
ComputerSalg AS er registrert i Norge, hvilket betyr Norsk MVA og ingen fortolling.
NOK 1.590,80
eksklusiv MVA 1.272,64
Totalt inkl. frakt 1.590,80
Legg i handlevogn
Med POWERPLAY - og LIGHTSPEED-teknologi har Logitech G fjernet barrierene for avansert trådløs spilling. Inndataforsinkelser, trådløs frakobling og døde batterier tilhører fortiden. Velkommen til fremtidens trådløse PC-spilling - som er mulig takket være avansert forskning og enestående ingeniørarbeid.

Ved hjelp av innovativ bruk av elektromagnetisk resonans skaper POWERPLAY-basen et energifelt over selve overflaten. Dermed kan du lade mens musen er i bevegelse og få effektiv strømtilførsel uten at det påvirker presisjonen og dataoverføringen til en avansert spillmus. Det var ikke enkelt å integrere denne teknologien i en 2 mm tynn formfaktor.

POWERPLAY-energifeltet overføres til ladestrøm ved hjelp av POWERCORE -modulen, som festes magnetisk til kompatible trådløse spillmus. Det geniale med POWERPLAY er at musen lades både mens du spiller og hviler. Så enkelt er det! Den er alltid ladet. Så nå kan du samle troppene helt fryktløst, organisere rekkene og angripe så lenge du vil.

Logitech G oppfant den trådløse teknologien LIGHTSPEED for å levere det ultimate innen avansert trådløs spilling. Den trådløse teknologien LIGHTSPEED er like rask eller raskere enn de kablede spillmusene til mange lendende konkurrenter. Så du får full trådløs frihet uten kompromisser.

Juster ytelsen etter musematten du har valgt. Logitech tilbyr både myke stoffoverflater og harde overflater så du kan tilpasse og bytte dem etter behov. POWERPLAY vil passe stilen din rett ut av esken.

Den medfølgende POWERCORE-modulen gjør de trådløse musene kompatible for POWERPLAY. Den fungerer med de splitter nye trådløse spillmusene G903 og G703. Monter den magnetiske POWERCORE-modulen og du er klar for trådløse angrep.

G-en lyser opp i en Brilliant RGB-farge. Bruk Logitech Gaming Software og juster belysningen slik at den matcher resten av utstyret med opptil 16,8 millioner farger. Du kan til og med synkronisere farger og lyseffekter med spillmus, tastaturer og headset fra Logitech G for å skape et enhetlig utseende og en enhetlig funksjonalitet.

Logitech utviklet POWERPLAY med en innebygd trådløs mottaker fra LIGHTSPEED, så nå kan du opprette en parvis tilkobling direkte mellom spillmusen og POWERPLAY-basen. Dette fjerner behovet for en ekstra USB-datamottaker. Værsågod.
  • Spesifikasjoner
  • Spesifikasjoner - Utvidet
ProduktbeskrivelseLogitech Powerplay - musladepute
EnhetstypeMusladepute - ekstern
Tilleggsutstyr inkludertHard spillmuspute (G440), spillmuspute av stoff, POWERCORE-modul
SystemkravMicrosoft Windows 7 / 8 / 8.1 / 10
Dimensjoner (BxDxH)32.1 cm x 4.3 cm x 34.4 cm
Fabrikantgaranti2 års garanti
Generelt
EnhetstypeMusladepute - ekstern
Ekspansjon / Tilkoplinger
Grensesnitt1 x USB 2.0 - 5-pins Micro-USB type B
Diverse
Tilleggsutstyr inkludertHard spillmuspute (G440), spillmuspute av stoff, POWERCORE-modul
Medfølgende kablerMikro-USB til USB-kabel - avtakbar - 1.83 m
EgenskaperIntegrert trådløs mottaker, POWERPLAY-teknologi, LIGHTSPEED-teknologi, 16,8 millioner RGB LED-lys
Programvare / Systemkrav
OS påkrevdMicrosoft Windows 7 / 8 / 8.1 / 10
Fabrikantgaranti
Service og støtteBegrenset garanti - 2 år
Størrelser og vekt
Bredde32.1 cm
Dybde4.3 cm
Høyde34.4 cm