Garmin eTrex Touch 35 - GPS/GLONASS-navigator - vandring, syklus 2.6"
FBAC4895-B52C-4E03-B099-A6A8F8B8017B Created with sketchtool. 706D6907-81E1-46A2-B8F9-7B702A1EF2C7 Created with sketchtool. 6A870209-E7F5-44F5-A66F-09E20C85A0DC Created with sketchtool. 0BB04D6C-A9AB-4913-BF4F-5A23954E68E1 Created with sketchtool. 501E26C7-66C1-4DAA-B740-6CFAF55A1B39 Created with sketchtool. C105F7D3-D5EE-43C9-9EE8-05CC42B296D4 Created with sketchtool. D94689D8-7CBB-41C8-AC06-F79D81FF82D5 Created with sketchtool. DA4C7ED9-2512-4D52-94F0-92800F2A6E04 Created with sketchtool. 42E133FD-828F-4CF4-A0BF-560014487A57 Created with sketchtool. F52D9745-4BFD-4506-BEEF-630FD09EF2D9 Created with sketchtool.
Fjernlager
Varen er på fjernlager, leveringstiden er 4-7 hverdager. Mere info

Fri frakt - Hentes på Posten.

NOK 2.899,00
eksklusiv MVA 2.319,20
Totalt inkl. frakt 2.899,00
eTrex Touch 35 er en ny navigasjonsenhet for hele familien for utendørsaktiviteter og fjelleventyr. Den er ideell for alle som vil komme i gang med å utforske naturen – alt fra hobbysyklister og turgåere til nybegynnere innen geocaching og fjellturer.

eTrex har vært verdens mest populære og vellykkede GPS-serie for fritidsaktiviteter de siste 15 årene. eTrex Touch 35 er det nyeste medlemmet – en enhet som er mer brukervennlig enn noen sinne. Den inneholder en høydemåler og støtter alpinaktiviteter som tindebestigning og terrengsykling. Den leveres preprogrammert med TopoActive Europe-kart og optimaliserte aktivitetsprofiler for ulike fritidsaktiviteter, for ikke å glemme de 250 000 geocachene som gir endeløs moro utendørs. Med smartvarsler direkte til enheten fra smarttelefonen1 kan du holde deg tilkoblet mens du er på farten. Vi har lagt ved en sykkelbrakett i esken for å gjøre det enda enklere for deg å komme i gang. Kom deg ut og ha det moro med familien! eTrex veileder deg gjennom hele turen.

Enkel og morsom navigator med berøringsskjerm, høydemåler og preprogrammerte TopoActive Europe-kart

- Optimalisert for flere aktiviteter – bare velg og sett i gang!
- Preprogrammerte med TopoActive Europe-kart
- Sykkelbrakett medfølger
- Lyssterk 2,6 tommers kapasitiv fargeskjerm
- Barometrisk høydemåler, 3-akset kompass og vippekompensasjon
- Last ned fritidsspor og -ruter du kan følge
- Papirløs geocaching med 250 000 preprogrammerte cacher
- Støtte for ANT+-sensor og smarttelefonvarsler

Gjør det enkelt å finne veien

eTrex Touch fungerer som en navigasjonsenhet for biler, men med kart og funksjoner som er utformet for navigasjon under fritidsaktiviteter som sykling og gåturer. Uansett om du skal til et bestemt sted eller bare vil registrere aktivitetene dine for å dele dem senere, kan du utforske trygt og sikkert med eTrex Touch. Du kan til og med finne og laste ned aktiviteter som andre har fullført på Garmin Connect og Garmin Adventures, eller dele dine egne med andre.

Den brukervennlige berøringsskjermen gjør at barna også kan prøve. Bare trykk og gå dit inspirasjonen fører deg. Aktivitetsprofilene gir deg umiddelbar tilgang til tilpassede profiler for blant annet fotturer, sykling og geocaching – når du velger en aktivitet, har du alt klart og for hånden. Du kan fokusere på å nyte naturen og tilbringe kvalitetstid med familien – du vet du er i trygge hender.

Alt klart for turen

eTrex Touch holder deg ikke tilbake – den inneholder alt du trenger for å komme deg ut og utforske ved hver anledning. Enheten er utformet for å forbedre aktiviteten du holder på med, og leveres klar til bruk slik at du kan komme i gang med det samme.

eTrex Touch-enheten inneholder en sykkelbrakett du enkelt kan feste til sykkelstyret – perfekt for hobbysyklister.

Enheten er preprogrammert med Garmin TopoActive Europe-kart for 46 land. Bare slå på enheten, koble til GPS og begynn å navigere. Kartene kan oppdateres uten ekstra kostnad. Med et stort internminne på 8 GB og et microSD-kortspor er det nok av plass for flere kart, enten du ønsker å legge til avanserte topografiske kart eller maritime kart.

Kom i gang med geocaching

Opplev den flotte GPS-skattejakten som kalles geocaching. Med eTrex Touch er geocaching enkelt for alle, med papirløse geocache-anvisninger, vurderinger og nylige logger lagret direkte på enheten. Du trenger ikke å skrive ut noe.

eTrex Touch 35 leveres med et elektronisk 3-akset kompass som viser retningen til destinasjonen selv mens du står stille, noe som er til stor hjelp når du skal ta en kort pause på geocaching-turen.

eTrex Touch inneholder 250 000 geocacher som passer perfekt til nybegynnere, slik at du blir vant med konseptet. Alle geocachene er fra geocaching.com, som er verdens største plattform for geocaching.

Eventyr som allerede er utforsket og delt

Har du ikke bestemt deg for et reisemål eller en rute? Søk etter anbefalte eventyr på Garmin Connect eller Garmin Adventures, og se ruter og geocacher som andre har gjennomført. Deretter kan du laste dem ned til eTrex Touch og gjøre deg klar for ditt neste eventyr. Du kan eventuelt opprette og tilpasse en helt ny rute og laste den ned på enheten.

Vil du lagre og gjenoppleve et tidligere eventyr? eTrex Touch registrerer hvor du har vært, slik at du kan laste opp rutene til Garmin Connect eller Garmin Adventures og gjenoppleve opplevelsen når som helst. Garmin Connect og Garmin Adventures er tilgjengelig uten ekstra kostnad og gjør at du kan dele fritidsaktivitetene dine med venner og familie.

Bunnsolid eTrex-kvalitet

eTrex Touch er det nyeste produktet fra den kjente eTrex-serien med håndholdte GPS-enheter. Disse produktene har blitt distribuert over hele verden, fra iskalde polområder til varme afrikanske ørkener og fuktige søramerikanske jungler. eTrex fungerer i alle terreng, og eTrex Touch er like robust og slitesterk.

eTrex Touch støtter GPS og GLONASS, slik at du kan bruke to satellittsystemer for å fastslå posisjonen din raskere og få bedre nøyaktighet i utfordrende miljøer. Overlat det harde arbeidet til eTrex – bare sjekk den faktiske posisjonen din og følg veiledningen. eTrex 35 Touch har også en barometrisk høydemåler, noe som gir nøyaktige høydedata og tryggere navigasjon i alpinmiljøer.

Enheten er robust, vanntett i henhold til IPX7 og har en ripebestandig skjerm. Med batterilevetid på 16 timer og mulighet for å bytte til vanlige AA-batterier får du garantert fleksibilitet på farten.

eTrex Touch inneholder også alle de klassiske eTrex-funksjonene som jakt- og fiskeinformasjon, sportsklokkefunksjoner, sol- og månekalender, data for soloppgang og solnedgang og mye mer

En kompakt og allsidig følgesvenn

En praktisk enhet som enkelt passer i lommen eller på sykkelstyret. Størrelsen gjør at også barn kan bruke den. Ved hjelp av ryggfestesystemet kan eTrex Touch monteres nær sagt hvor som helst med spesialiserte braketter for båter, biler, sekker osv.

Hold kontakten

Med eTrex Touch 35-enheten kan du dele veipunkter, spor, ruter og geocacher trådløst via deling mellom andre kompatible Garmin-enheter. Med funksjonen for smartvarsler vil du aldri gå glipp av tekstmeldinger, e-post eller andre varsler fra den kompatible smarttelefonen din*, med mindre du vil det selv. Du kan også bruke eTrex Touch 35 som fjernkontroll for actionkameraene VIRB® XE, VIRB X og VIRB Elite.

eTrex Touch 35 støtter også Live Track slik at venner og familie kan spore aktivitetene dine i sanntid. Inviter følgere via e-post eller sosiale medier, til å spore aktiviteten og plasseringen din på Garmin Connect.